Organizacija jednim klikom
OrionPLATFORM
Namijenjen tvrtkama koje žele modernizirati unutarnju organizaciju i unaprijediti korištenje ljudskog potencijala tvrtke.

Programski paket namijenjen tvrtkama koje žele modernizirati unutarnje ustrojstvo i unaprijediti korištenje resursa i ljudskog potencijala tvrtke. Kako bi se to postiglo ORION BP nudi skup alata za kolaboraciju i dijeljenje resursa te njihovo smisleno povezivanje u dinamičnu i modernu strukturu, oblikovanu prema zahtjevima modernog poslovanja i potrebama korisnika.

Platforma koristi modularnu strukturu kako bi korisniku omogućili maksimalnu prilagodbu i fleksibilnost u radu te kako bi korisnik mogao slagati sustav prema vlastitim potrebama i specifičnostima poslovanja.

ORION se sastoji od šest osnovnih modula i jedne aplikacije. Svi moduli razmjenjuju podatke međusobno i svi moduli su Business Logic Aware, što znači da poštuju jednom definiranu poslovnu logiku. Korisnik može sam odabrati potrebne module, iako neki moduli čine osnovu sustava te se moraju uključiti u konfiguraciju, a neki moduli ovise o drugim modulima unutar platforme.

 Upravljanje projektima

 Upravljanje dokumentima

 Kolaboracija

 Urudžbeni zapisnika

 Kalendar

 GPS praćenje

Svi navedeni moduli u potpunosti se mogu integrirati i na postojeća poslovanje korisnika. Nije potrebno da ste naš korisnik ili da koristite naš ERP.

Naša platforma poveziva je sa svim većim poznatim bazama podataka što olakšava i skraćuje vrijeme za implementaciju.

Klijenti kažu...